KNKS Napisano 6 Kwietnia 2023 Napisano 6 Kwietnia 2023 A może po prostu zanieść je do kogoś ogarniętego, zapłacić te 30zł i cieszyć się sprawnym hamulcem ? 🙄 Cytuj
iwan82 Napisano 8 Kwietnia 2023 Autor Napisano 8 Kwietnia 2023 @KNKSno podobno ten chłop, u którego kupowałem hamulec jest ogarnięty. Dwa razy działał z nimi - podczas zakupu i obecnie. Zastanawiam się, czy nie jest coś z hamulcami, że mimo odpowietrzania działają kiepsko. Albo, jak pisał przedmówca, jednak nie zrobił tego prawidłowo. Spróbuję może z tą reklamacją. Może uda się odzyskać kasę. Trudno mi już obecnie zaufać marce Sram bo ostatnich perypetiach więc na pewno na rower nie będę już ich montować. Cytuj
tobo Napisano 8 Kwietnia 2023 Napisano 8 Kwietnia 2023 Te hamulce jest bardzo trudno odpowietrzyć źle. 1 Cytuj
iwan82 Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Napisano 10 Kwietnia 2023 @toboto powiedz mi, bo już trochę nie wiem co robić z tymi hamulcami. To, że nadal po odpowietrzeniu klamka nadal dość "odlegle" odstaje od kierownicy (foto w jednym z poprzednich postów) to wina złego odpowietrzenia, uroku hamulców i nie da się z tym nic zrobić, czy usterki hamulców? Reklamowałbyś w takiej sytuacji? Powtórzę się. Gdyby Sram a głównie ich klamka działały w takim stopniu jak te hamulce, które otrzymałem niedawno z Chin, to nie byłoby w ogóle tematu. A tak okazało się, że pomimo działań ze strony sprzedawcy pierwsze, lepsze hamulce z Azji działają lepiej niż te markowe. Więc Sramy schowane głęboko w szafie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi