kampaj Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 (edytowane) Hej, kupiłem koło 26' z silnikiem elektrycznym o rozstawie osi 150mm i szukam widelca pod ten rozstaw za maksymalnie 400zł. Może ma ktoś używany lub wykonałby dla mnie, nawet zmontowany z dwóch innych. Edytowane 29 Marca 2023 przez kampaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akkwlsk Napisano 31 Marca 2023 Udostępnij Napisano 31 Marca 2023 A jaką oś tam masz? Jedyne "fabryczne" widelce z rozstawem 150mm to standard fatbike 150x15mm pod sztywną oś. O tu wisi bardzo solidny widelec Surly https://www.olx.pl/d/oferta/widelec-nowy-surly-ice-cream-truck-fork-26-x5-plus-29-x3-CID767-IDQ8IpF.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kampaj Napisano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 (edytowane) Dziękuję bardzo za odpowiedź akkwlsk. Rzeczywiście szukałem fatbike, ta oferta co podałeś wyjątkowa korzystna. Udało mi się zmieścić w 135mm, więc założę nowy temat, a ten można skasować/zamknąć. Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez kampaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 6 Kwietnia 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi