malysek Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Witam poszukuję jednej śruby z nakrętką lub samej nakrętki do korby fc-m430. Nigdzie nie można tego znaleźć na necie albo źle szukam chociaż przeszukałem już parę stron. Niestety po rozkręceniu tarcz okazało się, że brakuje mi nakrętki. Nigdzie nie spadła bo obszukałem cały garaż magnesem i rozkręcałem też uważając żeby je skompletować a przy układaniu nagle wyszło, że brakuje. Musiała się jakoś odkręcić podczas jazdy bo innego wytłumaczenia nie mam. Czy ktoś mógłby poratować może gdzieś mu zbywa. W razie czego podam wymiary nakrętki (do łączenia tarczy dużej ze średnią) może ewentualnie to będzie jakaś podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 https://si.shimano.com/pl/manual/search?model=FC-M430 Znajdź element, którego potrzebujesz i szukaj po sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi