Gość WIGR Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Witam, muszę zamienić suport z GxP (BSA 68) na DUB (BSA 68), pytanie o klucz do odkręcenia wkładu. Mam taki do suportu Shimanowskiego (z przejściówką do nowych suportów Shimano). Pytanie - czy będzie pasował? Nie mogę fizycznie sprawdzić - suport DUB jest w drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 lewocz Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Żeby jakiś klucz Shimano pasował do suportu Sram to nie słyszałem GXP też nie będzie pasował. Do DUBa są specjalne klucze...nie tanie zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 c1ach Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 Najtańszy będzie dwustronny klucz od firmy Accent za 40 PLN, ale średnio nadaje się do odkręcania zapieczonych suportów ze względu na brak rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość WIGR Napisano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 Czy to AC-BBEXE1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 c1ach Napisano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2023 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość WIGR
Witam,
muszę zamienić suport z GxP (BSA 68) na DUB (BSA 68), pytanie o klucz do odkręcenia wkładu.
Mam taki do suportu Shimanowskiego (z przejściówką do nowych suportów Shimano).
Pytanie - czy będzie pasował?
Nie mogę fizycznie sprawdzić - suport DUB jest w drodze...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi