timek77 Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Jestem laikiem jesli chodzi o jakosc uzytych w rowerach czesci.Mam 182 cm wzrosyu i nadwage ktora chcialbym zrzucic rowniez poprzez jazde na rowerze,Zastanawiam sie na kupnem roweru i na razie rzucily mi sie w oczy te 3 modele.W serwisach Krossa nie znaja modelu Esprit 3.1 wiec troche mam obawy o ten model.Chcialbym rower z taka rama zeby nie obciazac za bardzo kregoslupa.Czy mozecie mi doradzic ktory model wziasc albo zaproponowac cos innego w mniej wiecej tych samych pieniadzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Cytat Chcialbym rower z taka rama zeby nie obciazac za bardzo kregoslupa. Czyli jaką? Jeden będzie się męczył na miejskim, a drugi na szosowym. Cytat zaproponowac cos innego w mniej wiecej tych samych pieniadzach? Czyli w jakich? Musiałbyś wrzucić linki do specyfikacji tych rowerów, chyba, że komuś będzie się chciało szukać 🙂. A ta nadwaga to duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timek77 Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 https://www.rowerynajtaniej.pl/pl/p/Rower-29-KROSS-MTB-ESPRIT-3.1-czarno-bialy-limonkowy-RAMA-21-2022-ALIVIO/5646?utm_source=shoper&utm_medium=shoper-cpc&utm_campaign=shoper-kampanie-google&shop_campaign=4776468982&gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEPTujJc1jioIDLQfUunQD-Hhee0H7eVUX1vkylbyyKVR409hD6fr0RoCI1gQAvD_BwE. https://www.greenbike.pl/rower-gorski-kross-hexagon-50-29-acera-disc-p-5620.html?gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEOmY837tg2UJIptG-LuS4tmb_I_7wIzWEx4EOEJsKhd2q3aBzyCMKxoC3dQQAvD_BwE https://zgorskotwojstyl.erli.pl/produkt/rower-mtb-21-kands-comper-29-czarno-seledynowy-hydraulika-2021r,39800774?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=19806699039&gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEH4BlJqdDslY9rRsDDxNAnPt0ClBhC4tvtXOUmjw8DQt6utxfPdfThoCVlUQAvD_BwE&gclid=CjwKCAjw_YShBhAiEiwAMomsEH4BlJqdDslY9rRsDDxNAnPt0ClBhC4tvtXOUmjw8DQt6utxfPdfThoCVlUQAvD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Z wymienionych Kands, jeżeli mieszkasz gdzieś na płaskich obszarach PL albo Esprit (miększe przełożenia) w pozostałych przypadkach. Oczywiście zakładam, że potrzebujesz "górala" i Twoja nadwaga nie jest duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timek77 Napisano 27 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Mieszkam na Śląsku a konkretnie e Częstochowie.A ważę w okolicach 120kg.Wiec Kands czy jednak Esprit?Może nie tyle że potrzebuje górala ile poprostu miejski czy crossowy to raczej że względu na moją wagę odpadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 27 Marca 2023 Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 To zdecydowanie popatrz na rowery Unibike. MTB do dobry kierunek w takim układzie, ale obstawiam rozmiar 19 cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi