biker_xc Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Cześć, kupię ramę mtb 26 nową albo w idealnym stanie. Może komuś zalega niezrealizowany projekt 😉 rozmiar około 18" sterówka taper albo prosta z wciskanymi miskami. Tylna oś 10x135. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 Witam. Jakie mocowanie hamulca ma być w tej ramie? Pivoty czy PM/IS? Jak pivoty, to mam dwójkę kandydatów o i ile ogłoszenie jest aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker_xc Napisano 4 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 Ogłoszenie aktualne. Tarcze, mocowanie dowolne. Rama może być karbonowa ze starych leżaków magazynowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 4 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2023 Cytat Tarcze, To je obie dyskwalifikuje/ :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheGie Napisano 20 Maja 2023 Udostępnij Napisano 20 Maja 2023 @Bromboszmozesz podać jakich masz kandydatów, V-brake ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 22 Maja 2023 Udostępnij Napisano 22 Maja 2023 @TheGie W sumie to kandydat został jeden, bo cro-mo Wheelera postanowiłem sobie zostawić. Jest to szwajcarski Interbike M-7004 w granatowo-czarnym kolorze, ale nie w stanie idealnym. Ma kilka rys. W większości na dole tylnego trójkąta. Rozmiar ramy to na oko 19". Jak zainteresowany to mogę pomierzyć i porobić fotki. Cena będzie atrakcyjna bo mi zbędny. Ten sam model co poniżej tylko w innych kolorach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi