Distanced Napisano 26 Marca 2023 Napisano 26 Marca 2023 Cześć, szukam sklepów ze sprzętem rowerowym w Warszawie, które mają duży wybór siodełek do MTB i zmierzą mi tyłek żeby dobrać odpowiedni rozmiar siodełka, jakie sklepy polecacie ? Plusem na pewno będzie jeśli przy zakupie siodełka w sklepie nie będę musiał dopłacać za pomiary albo jeśli będzie możliwość przetestowania siodełka i zwrotu. Cytuj
DiMoonn Napisano 6 Kwietnia 2023 Napisano 6 Kwietnia 2023 Ja kupowałem siodełko MTB marki San Marco, po pomiarze w sklepie nasciezsce.pl Jest na Bemowie. Nie płaciłem za pomiar, otrzymałem możliwość testowania też za darmo dwóch siodełek. Wybrałem bardziej mi pasujące. Mogę powiedzieć że pomiar, mimo tego że trwał kilka minut, okazał się bardzo trafny. Czuję się na tym wybranym bardzo komfortowo. Niestety 2-krótnie musiałem reklamować siodełko, pierwszy raz zaczęło dosyć szybko niemiłosiernie skrzypiec, drugi raz po przejechaniu ok 3500 mocowanie skorupy nabrało luzów w linii podłużnej. Jutro odbieram wymienione w sklepie. Jestem dosyć ciężki, około 100, ale producent dopuszcza do 130 pełnej wagi z plecakiem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi