zborek Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 (edytowane) Witam. Chciałbym zapytać czy zaciski Dt swiss przód 100 mm tył 130mm będą pasowały do roweru Giant talon 2 29er? Mam szybkozamykacz i chciałbym coś mocniejszego i widziałem że na przód jest jeden rozmiar 100mm a na tył jest 130, 135 mm i nie wiem co wybrać? Edytowane 26 Marca 2023 przez zborek Wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 26 Marca 2023 Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Zacisk "130 mm" jest do kół szosowych. 135 mm do mtb i innych. Więc powinien być ten drugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborek Napisano 26 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Marca 2023 Te 5 mm robi różnicę?Będzie za krótki zacisk, za mało gwintu będzie do zakręcenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi