Lineage Napisano 25 Marca 2023 Napisano 25 Marca 2023 Witam. Zostałem posiadaczem roweru Rabeneick Nordwind, i mam prośbę o opinie na temat tego roweru. Na temat marki znalazłem sporo informacji, natomiast na temat tego modelu nie znalazłem nic. Bardzo proszę o opinie i poradę. Po x latach ze względu na syna postanowiłem nabyć rower ( fora przeglądnięte) i wybór padł na Scotta sub sport 10. Jednakże między czasie wpadł mi w ręce Rabeneick. pierwsza przejażdżka pozytywna, ale czy faktycznie jest to dobry rower. Głównie będę nim jeździł z rodzina po sciezkach miejskich. Żonie kupiłem Scotta sub comfort 10, synowi Scotta scale 20, córce fotelik Bellelli tiger relax z którym będę jeździł. Teraz mam dylemat czy pozostać przy Rabeneick czy kupić Scotta. ( dwa rowery odpadają gdyż za chwile pewnie dokupie mtb) ponizej zdjęcia Dziekuje i pozdrawiam Cytuj
RabbitHood Napisano 25 Marca 2023 Napisano 25 Marca 2023 (edytowane) Rower OK - odczepić cały nieprzydatny szpej, wymienić widelec na sztywny i będzie OK mieszczuch. Inna sprawa, że jest zrobiony na "wczorajszych" technologiach - więc niezbyt przyszłościowy. (na props hydrauliczne vbrejki magury - to prawdziwy eksponat muzealny) Edytowane 25 Marca 2023 przez RabbitHood Cytuj
Lineage Napisano 29 Marca 2023 Autor Napisano 29 Marca 2023 Dziękuje za odpowiedz. Zamówiłem Scotta o którym wczęściej pisałem. Tego zostawię sobie jako retro, coś ten rower ma w sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi