eXePL Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Moje 12 letnie opony Kedna karma K917 dokonały żywota i potrzebuje natepcow. Głównie jeżdżę po lekkim terenie typu ścieżki rowerowe, utwardzane drogi (jazda z dzieckiem więc prędkości raczej niskie) Warto interesować się czymś z Decathlonu? Chciałbym coś lekkiego jak poprzednie Kendy ale te już są niedostępne. Poleci ktoś coś fajnego? Z kend byłem super zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Continental Speed Ride A jeśli nie zjeżdżasz na piaski czy kamienie to już w ogóle poszedł bym w coś gładszego: schwalbe marathon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Ja mam Conti at ride. 700x40. 510 g. Mają dość duży bieżnik ale dają radę na asfalcie a i jak wpadniesz w piach do się wybronią. Wcześniej miałem semi slicki cx comp. Też spoko. Ale one już w piachu grzezly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXePL Napisano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 W piachu moje dziecko też nie da rady więc nie muszę się go obawiać, jeszcze. Pooglądam wasze propozycje i mam nadzieję że coś wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 A to ma być na duże koło (29 cali) czy mniejsze? Bo nie napisałeś, a rowery na mniejszych przecież wciąż istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXePL Napisano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Kurcze ale babol, oczywiście 26 cali. 12 lat temu chyba jeszcze 29 nie były takie popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 11 minut temu, marvelo napisał: A to ma być na duże koło (29 cali) czy mniejsze? Bo nie napisałeś, a rowery na mniejszych przecież wciąż istnieją. A to są Koła 29"? 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi