masterczulki Napisano 21 Marca 2023 Napisano 21 Marca 2023 (edytowane) Cześć, szukam roweru do jazdy miejsko-ścieżko-parko-lekko leśnej wydaje mi się, że do takiej specyfiki cross pasuje całkiem nieźle. Mowa raczej o kilkugodzinnych jazdach niż całodniowych wycieczkach. Wcześniej miałem jakiegoś Hexagona od Krossa ale już trochę z niego wyrosłem. No a propos wyrosłem to mam 198 i ważę zwykle w przedziale 100-110kg (zależnie od formy Widzialem, że w tej cenie poleca się Unibike Cross (rama 23'), w sumie całkiem mi się podoba ale może jest jakaś ciekawa alternatywa? Czy jest coś na co powinienem szczególnie zwrócić uwage? Co do ceny to preferowalbym zmieścić się w 3k ale jeśli będzie warto przekroczyć ta granicę to mogę to zrobić Z góry dzięki za wszystkie komentarze i propozycje Edytowane 21 Marca 2023 przez masterczulki Cytuj
Kettler Napisano 21 Marca 2023 Napisano 21 Marca 2023 Unibike jest ciekawą propozycją w tym segmencie rowerów, oferującym dobrze wyposażone rowery w rozsądnej cenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi