masterczulki Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 (edytowane) Cześć, szukam roweru do jazdy miejsko-ścieżko-parko-lekko leśnej wydaje mi się, że do takiej specyfiki cross pasuje całkiem nieźle. Mowa raczej o kilkugodzinnych jazdach niż całodniowych wycieczkach. Wcześniej miałem jakiegoś Hexagona od Krossa ale już trochę z niego wyrosłem. No a propos wyrosłem to mam 198 i ważę zwykle w przedziale 100-110kg (zależnie od formy Widzialem, że w tej cenie poleca się Unibike Cross (rama 23'), w sumie całkiem mi się podoba ale może jest jakaś ciekawa alternatywa? Czy jest coś na co powinienem szczególnie zwrócić uwage? Co do ceny to preferowalbym zmieścić się w 3k ale jeśli będzie warto przekroczyć ta granicę to mogę to zrobić Z góry dzięki za wszystkie komentarze i propozycje Edytowane 21 Marca 2023 przez masterczulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Unibike jest ciekawą propozycją w tym segmencie rowerów, oferującym dobrze wyposażone rowery w rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi