Peterp079 Napisano 20 Marca 2023 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Witam. Mam pytanio prośbę... Czy mógłby mi ktoś zmierzyć długość adaptera/end capa bębenka micro spline DT Swiss? I ewentualnie info gdzie to cholerstwo dostać? Niestety nie mogę nigdzie znaleźć, swój zgubiłem a na aliexpres żeby zamówić muszę znać jego długość. Piasta to dt350 12x148. Będę bardzo wdzięczny za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Tu wrzucałem rysunek: EndCap z 370 ma wysokość 19mm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peterp079 Napisano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Dziękuję jak nie wiem za pomoc Bo zostałem z nowymi kołami z których tylnego nie mam jak zamontować w ramie ;D a nie widzi mi się kupować całego bębenka żeby mieć end cap. Teraz już wiem co zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi