kamilodirt Napisano 20 Marca 2023 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Cześć może głupie pytanie, ale czy manetka actus sram x4 zadziała z przerzutką tylnią sram 4? nie którzy mówią ze maja różna rozbieżność. Wie ktoś czy da to radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 20 Marca 2023 Udostępnij Napisano 20 Marca 2023 Hej, jak sądzę chodzi Ci o manetkę Shimano Altus? Jeśli tak, odpowiedź brzmi: nie, nie zadziała z przerzutką Sram X4 ze względu na inny ciąg linki pomiędzy manetką a przerzutką. Potrzebujesz albo zmienić manetkę na sram X3, X4, X5, X7 lub wyżej, lub zmienić przerzutkę na jakąś od shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 hej dzięki za odpowiedź. Może dałbyś radę podesłać jakąś do 8dych? która będzie działająca z moją manetka skoro te dwie nie mogą być ze sobą to może ktoś już to ogarnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 (edytowane) A ilo rzędowy masz napęd? 6? 7? 8? 9? Pytam, bo może warto dokupić manetkę srama po prostu. Sram do 9 rzędów lepiej zmienia niż szimano.. Edytowane 22 Marca 2023 przez tomo63 update Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 mam 8rzędową a manetkę sram x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 22 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 na przodzie 1blat 34t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomo63 Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 Pogubiłem się. Manetkę masz sram x4 czy przerzutkę? Jeśli jedno i drugie to, to po prostu zadziała ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi