przemek89k Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 (edytowane) Cześć, szukam roweru krossowego tak w granicach 3500zł i mój wybór padł na Kross Evado 6.0 Zastanawiam się tylko czy wybrać wersję z 2022 roku, czy może 2023 - za starszym rocznikiem przemawiają przerzutki Deore, ale martwią mnie trochę hamulce w 2022 są to JAK-Y1 NUTT. Co to w ogóle jest za cudo, czy dobrze się spisuje? Czy może lepsze są te w modelu z 2023, a więc Shimano MT200? Jaka jest między nimi różnica, w tym koszty serwisowania/eksploatacji? Który z tych dwóch rowerów lepiej wziąć? Prosiłbym o odpowiedzi na powyższe, ale jeżeli ktoś może dorzucić jeszcze jakąś sugestię roweru crossowego w podanej cenie to jestem otwarty Edytowane 18 Marca 2023 przez przemek89k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 19 Marca 2023 Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 Tak jak pisałem Ci wcześniej - bierz tego na Shimano. Podejrzewałem, że chodzi o Kross'a A co do samego roweru to mierzyłeś się do niego w ogóle? Pasuje Ci geometria / pozycja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek89k Napisano 19 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 Rower jak najbardziej mi pasuje - sprawdzałem już w sklepie Tylko zastanawiam się właśnie nad wersją 22 czy 23. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 19 Marca 2023 Udostępnij Napisano 19 Marca 2023 To bierz ten na hamulcach Shimano. Daj jeszcze linki do tych rocznikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi