chalice Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Witam, mam pytanie jak w temacie. Czy napis na siodełku gel oznacza że siodełko jest żelowe? Pytam dlatego iż zdarzyło mi się kupić siodełko właśnie takie natomiast jest twardsze niż niejedna pianka i zupełnie inaczej sprężynuje niż żel pod wpływem nacisku kropka jest to siodełko marki justek na którym jest napisane gel. W załączniku zdjęcie owego siodełka. Czy ktoś spotkał się z takim zjawiskiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Biorąc pod uwagę "świetną" stronę producenta, może tam być cokolwiek. http://m.justek-tj.com.cn/en/col.jsp?id=107 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chalice Napisano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Strona rzeczywiście wygląda tragicznie... Nie miej siodełko jest zwyczajnie twarde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 18 Marca 2023 Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Cytat z amerykańskiego filmu: Czy to ciasto jest domowe ? Tak na puszce było napisane „Domowe” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 W dniu 18.03.2023 o 11:50, chalice napisał: Nie miej siodełko jest zwyczajnie twarde... No i co z tego? Jest jakaś norma, że siodełko "z napisem gel" ma być miękkie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chalice Napisano 21 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 (edytowane) W dniu 18.03.2023 o 11:50, chalice napisał: 12 godzin temu, Mihau_ napisał: No i co z tego? Jest jakaś norma, że siodełko "z napisem gel" ma być miękkie? Moje doświadczenia z wieloma siodełkami żelowymi pokazują że zawsze jest ono miękkie i sprężynuje w charakterystyczny dla żelu sposób. Być może natomiast napis "gel", tylko sugeruje tego typu konstrukcję, w istocie nie będąc siodełkiem żelowym... Edytowane 21 Marca 2023 przez chalice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi