zyrafa Napisano 17 Marca 2023 Napisano 17 Marca 2023 Ponieważ nie mogę dodzwonić się na infolinię w/w sklepu, zapytam was o ceny rowerów na ich stronie. Cena podawana na stronie jest w PLN. Zakup jest de facto w Niemczech i obawiam się, że ta cena w PLN jest po jakimś zaniżonym kursie Euro i ostateczna cena okaże się sporo wyższa (miałem tak kiedyś w Ryanair). Jak to wygląda w praktyce ? Przy okazji zapytam czy ktoś może płacił Revolutem ? Cytuj
zyrafa Napisano 17 Marca 2023 Autor Napisano 17 Marca 2023 Czy dobrze rozumiem, że nie ponoszę ryzyka kursowego ? Żadnej wymiany waluty w procesie płatności - po prostu zakup jak w polskim sklepie ? Cytuj
Mihau_ Napisano 17 Marca 2023 Napisano 17 Marca 2023 Cenę masz podaną w złotówkach więc płacisz w złotówkach Canyon Polska Andrzeja Struga 15 70-777 Szczecin Polska Cytuj
TheJW Napisano 17 Marca 2023 Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) Jak wyżej, płacisz za rower w PLN tyle, ile podano na stronie + obowiązkowo dopłacasz za karton i wysyłkę, coś ok. 300 zł. https://www.canyon.com/pl-pl/obsluga-klienta/zamowienia-wysylka-zwroty/shipping.html Edytowane 17 Marca 2023 przez TheJW Cytuj
Wojcio Napisano 17 Marca 2023 Napisano 17 Marca 2023 A co - nowy Spectral Fabio na Ohlinsie - oj mnie też trzęsie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi