zyrafa Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Ponieważ nie mogę dodzwonić się na infolinię w/w sklepu, zapytam was o ceny rowerów na ich stronie. Cena podawana na stronie jest w PLN. Zakup jest de facto w Niemczech i obawiam się, że ta cena w PLN jest po jakimś zaniżonym kursie Euro i ostateczna cena okaże się sporo wyższa (miałem tak kiedyś w Ryanair). Jak to wygląda w praktyce ? Przy okazji zapytam czy ktoś może płacił Revolutem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 płacisz w złotówkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyrafa Napisano 17 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Czy dobrze rozumiem, że nie ponoszę ryzyka kursowego ? Żadnej wymiany waluty w procesie płatności - po prostu zakup jak w polskim sklepie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Cenę masz podaną w złotówkach więc płacisz w złotówkach Canyon Polska Andrzeja Struga 15 70-777 Szczecin Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) Jak wyżej, płacisz za rower w PLN tyle, ile podano na stronie + obowiązkowo dopłacasz za karton i wysyłkę, coś ok. 300 zł. https://www.canyon.com/pl-pl/obsluga-klienta/zamowienia-wysylka-zwroty/shipping.html Edytowane 17 Marca 2023 przez TheJW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 A co - nowy Spectral Fabio na Ohlinsie - oj mnie też trzęsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi