kamilodirt Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 No witam ponownie, zaraz początek wiosny co wiąże się z nowym sezonem, Pochwalcie się ile dętek wam już poszło xD. ja zacznę 9 🤠 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateacer Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 ja nie wiem jak to robicie... Ja mam cały czas pierwszy komplet od... 6lat? Serio, jeżdżę po tych samych traskach co np. znajomi z pracy i im się przydarza, a mi nie :D. Jak łatałem znajomemu kiedyś to w oponie był jakiś syf typu piach/małe kamyczki - wydaje mi się, że to wpływało bezpośrednio na przecierki w jego dętkach. Ja tam w swoich oponach utrzymuję czystość przy wymianie i toczę się bez problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Wiesz mieszkam na takim odludziu i co 5metrów rozbite butelki a w lipcu 2022 zniszczono nam trasy i trzeba szukać nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Marca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Serio będziecie się przechwalać kto ile dętek nałapał? ... Macie Panowie czasu mnóstwo 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 1 godzinę temu, kamilodirt napisał: Wiesz mieszkam na takim odludziu i co 5metrów rozbite butelki To kto te butelki rozbija skoro to odludzie 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 A co my, w XX wieku żyjemy, żeby na dętkach jeździć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 (edytowane) Temat w stylu "nieodżałowanego" kolegi @Thomlodz 🙄 Edytowane 16 Marca 2023 przez KNKS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 (edytowane) Ja jeżdze 4 sezon w całym okresie 3 kapcie. A sam zeson zaczałem 1 stycznia Edytowane 16 Marca 2023 przez Thomass13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staryojciec Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 W dniu 16.03.2023 o 11:24, kamilodirt napisał: No witam ponownie, zaraz początek wiosny co wiąże się z nowym sezonem, Pochwalcie się ile dętek wam już poszło xD. ja zacznę 9 🤠 Sezonowy rowerzysta kojarzy mi się z niedzielnym kierowcą który starą skodą jedzie do kościoła. Tematy w stylu ile dętek wam poszło brzmią podobnie jak opowieści niedzielnych kierowców jak to skodzinka zapaliła od razu mimo że stała cały tydzień nie ruszana. Mianowicie czym różni się dla sezonowego rowerzysty 5 stopni ciepła w marcu od 5 stopni ciepła w styczniu? Wczoraj spotkałem znajomego na hulajnodze i mówi mi że już można jezdzić bo marzec mamy. A ja mu odpowiedziałem że w styczniu też było na plusie i też było jak wczoraj 5 stopni po czym on zdumiał. Osobiście dla mnie wiosna kojarzy się właśnie z wysypem sezonowych jednośladów na które muszę uważać i w lasach wysyp kleszczy i innego robactwa. Nic przyjemnego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Nie wiedziałem że ktoś jeszcze używa dętek . Sądząc po ubytku mleka to juz w tym sezonie złapałem ze 2 kapcie ,ale idąc z duchem czasu wole zając się czymś konstruktywnym zamiast liczyc dziury w oponach 🤣 Na przykład poczytać jakąś książkę 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Ja sezon zacząłem jakoś 2 stycznia. Od tego czasu lekko licząc zrobiłem sto kilometrów I do tego 1 dziura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi