kamilodirt Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 siema ogólnie takie pytanie co to jest XD, tak jakość profesjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Mi to wygląda na zabezpieczenie, które zakłada się na śrubę którą przykręca się zacisk hamulca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilodirt Napisano 15 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 teoretycznie tak na zacisku mt-200 są takie ząbki a na tym tez. Więc bardzo możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk1980 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Na 100% tak jak wyżej FigoiFago napisał, dosłownie przedwczoraj przy odkręcaniu hamulców zapomniałem o tym i mi się pękło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 To jest dokładnie zabezpieczenie na srubę od montażu hamulca mam to załozone u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi