Luk1980 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 (edytowane) [Rama] Cube ams 120 pro rozmiar 23 cale [Damper] DT SWISS [Amortyzator] sr suntour aion Cały rowerek składałem w roku 2016/2017 rama zakupiona w bikedicount de (posiadam dowody zakupu ) Oddam w dobre ręce lub zamienię na ramę pod rower wyprawowy minimu 23 cale rama nie posiada żadnych luzów, pęknięć, niestety przez kontuzję rower stał przez kilka lat nieużywany, resztę gratów zostawiam sobie pod wyprawowca Z chęcią zamienię na coś chyba nierealnego, czyli rama w geometrii wyprawowej/ długodystansowej komfortowo wygodnej na kołach 29er https://allegrolokalnie.pl/oferta/rama-cube-ams-120-pro-29er-amortyzator-damper najchętniej całość CENA 2450 zł do nego Edytowane 15 Marca 2023 przez Luk1980 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk1980 Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Jako że już edytować nie mogę, wrzucam tutaj aktualny link, została sama rama z damperem https://allegrolokalnie.pl/oferta/rama-cube-ams-120-pro-29er-amortyzator-damper-djc CENA 1340 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radarrr Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Witam, pod jaki wzrost ta rama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk1980 Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Rama rozmiar 23 całe, Nie zaglądałem do rozmiarówek cuba ja mam 199 cm i dla mnie była rewelacyjna. Strzelam ze od 185 do 210 powinna być ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radarrr Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Ehh gdyby to niebieskie było czerwone... Pomyślałbym nad nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi