jacekpo123 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Witam. Chciałem prosić o polecenie jakiś dobrych naklejek ochronnych na ramę, które będą wytrzymałe i żeby nie zżółkły. Czytałem o naklejkach firmy zefal.... Czy ktoś używa i poleca? Ewentualnie jakiś inny produkt dobrej jakości... Chciałem także podpytać o osłonę przed łańcuchem... Jaki rodzaj osłony polecacie w tym przypadku... ? Proszę o podsunięcie jakiegoś rozwiązania, też dobrej firmy i dobrej jakości. Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 folia oracl osłona stara dętka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manfred1 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 No a zwykłą folie 3M nie lepiej nakleić na mokro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Folia Paint Protection Film by Hexis https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione/753a6952-a890-3d22-b363-05a527d1c733 Dobrze się tnie i nakłada na mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Ja jestem zadowolony z Noso: https://noso.store/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 KSikorski dokładnie w tym sklepie kupowałem naklejki sa dobre 3 lata na ramie do tej pory nie zżółkły. Łatwo sie j nakłada a ze specjalnym spreyem mozna jescze na ramie regulowc w prosty sposób. Ja ze swojej strony sklep polecam. Maja błyszczace, matowe jak kto woli 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajgana Napisano 15 Marca 2023 Udostępnij Napisano 15 Marca 2023 Polecam folie do luster. Taka, jaka podkleja się lustra z tyłu, żeby w razie pęknięcia nie sypało się szkło. Kiedyś, jak córka miała się rodzić, kupiłem całą rolkę, jak kupiłem nowy rower to powycinałem i okazuje się to świetne. Można znaleźć aukcje, gdzie sprzedają małe kawałki za grosze. A zamiast specjalnego sprayu woda. Albo płyn do okien. Dużo tańsze, a nawet jak samochody oklejałem to woda dawała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 17 godzin temu, KSikorski napisał: Ja jestem zadowolony z Noso: https://noso.store/ Używałem matowej. Wychodzi drożej od Hexis, a w mojej ocenie folia jest gorszej jakości. Na plus że podocinana ale ja ją i tak docinać musiałem żeby przypasować do mojej ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi