sebox78 Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Witam mam problem z tylnym napędem tylnym ,przerywa pod obciążeniem wydaje mi się ze to winna bębenka (zębatki są ok). Czy jak rozbiorę i przesmaruję oraz zniweluje mały luz to przestanie przerywać ? Może ma ktoś na sprzedanie lub wie gdzie można kupić w intrenecie bębenek sram MTH-306 nic nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 14 Marca 2023 Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 Po szybkim sprawdzeniu wizualnym wygląda na piastę formula. To znaczy że powinien pasować bębenek od 406. Żeby to potwierdzić musiałbyś odkręcić bębenek (imbus 11 mm) I zrobić fotę bębenka od strony korpusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebox78 Napisano 14 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2023 kupiłem i od 406 nie pasuje ma drobniejszy gwint ten od 306 ma grubszy reszta tak samo wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baca8a Napisano 21 Marca 2023 Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Też szukam bębeneka i nic, tylko kpl piasta, też zastanawiałem się czy będzie pasować z 406 ale jak mówisz, że nie pasuje to szkoda, chyba pozostaje kupić cały kpl i wykręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baca8a Napisano 22 Marca 2023 Udostępnij Napisano 22 Marca 2023 (edytowane) Znalazłem na ali wygląda tak samo, https://a.aliexpress.com/_ExshN7D Edytowane 22 Marca 2023 przez Baca8a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi