nylecm Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Cześć Czy kupowaliście coś droższego na bikester.pl? Chce kupić eMTB - mają promocję - cena 34 tyś zł Sporo, ale w pl ten sam model 43 tyś Trochę mnie martwi ten sklep bo nie ma żadnego kontaktu telefonicznego na stronie. Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Marca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Kupowałem hamulce Magury, cena była przystępna, zdecydowanie lepsza niż w Polsce. A poza tym nie było problemu z dostępnością. Przesyłka dotarła do mnie po dwóch dniach. Bikester.pl to tak naprawdę fahrrad.de. Ogólnie nie ma się czego bać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nylecm Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Dzięki za info. Gdzieś w necie krążą opinię że ludzie dostali używany czy uszkodzony towar. Ale dotyczyło to drobnicy jak pedały itp. Czy ktoś jeszcze się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Robiłem u nich zakupy 2 albo 3 razy. Co prawda były to tylko ciuchy, ale zero problemów. Raz robiłem zwrot bo kurta była za mała. Pieniądze oddali bardzo szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nylecm Napisano 12 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Dzięki. Próbowałem coś urwać od dystrybutora w pl, ale jedyne co się dowiedziałem to że rowery są ciężko dostępne, że będą mieć kilka na stanie, i że na pewno rozejdą się jak świeże bułeczki 😊 10k różnicy to sporo więc chyba kupię od niemieckiego sąsiada 😊 Jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia z tym sklepem to proszę jeszcze o info😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Bikester to świetny sklep. Mają fajne wyprzedaże. Towar wysyłają bardzo szybko, a przesyłki idą migiem. Zwroty Poczta Polska darmowe. Zwrot kasy w kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Póki co, to mam doświadczenia niczym z zakupów w ctbike - zamówiłem kilka rzeczy, tylko rzeczy, które teoretycznie mają w magazynie, paczka ponoć wysłana 27 lutego, do tej pory nieodebrana przez przewoźnika, przewoźnik twierdzi, że paczki odebrać nie może, bo nie jest gotowa, także przesyłki idą migiem, ale tym 15, który stoi przed podstawówką u mnie mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Kupowałem u nich z 10 razy. Tempo wysyłki nie jest piorunujące ale realizacja zamówień odbywała się bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
no1 Napisano 13 Marca 2023 Udostępnij Napisano 13 Marca 2023 Zamówienia i zwroty ok. Miałem styczność z produktami do 500zl. Tylko trzeba uważać, bo do paczki wrzucają etykietę zwrotną DPD, ale z niemieckiego oddziału, więc u nas nie działa jak pójdziesz nadać u polskiego DPD. Zwrot bezpłatny przez pocztę polską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody111 Napisano 28 Marca 2023 Udostępnij Napisano 28 Marca 2023 W dniu 12.03.2023 o 14:37, nylecm napisał: Cześć Czy kupowaliście coś droższego na bikester.pl? Chce kupić eMTB - mają promocję - cena 34 tyś zł Sporo, ale w pl ten sam model 43 tyś Trochę mnie martwi ten sklep bo nie ma żadnego kontaktu telefonicznego na stronie. Co myślicie? Kupiłeś może ten rower ? Przyszedł? Też się właśnie zastanawiam na Cube Stereo Hybrid bo ceny sporo lepsze ale trochę strach tak w ciemno płacić Nie wiecie może jak to jest z gwarancją, czy zawsze trzeba odsyłać czy może lokalni dealerzy Cuba w Polsce tym się zajmą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 29 Marca 2023 Udostępnij Napisano 29 Marca 2023 Z moją przesyłką wyszło tak, że kurier jej nie odebrał, bo opakowanie było uszkodzone, zabrakło informacji, po kontakcie ze sklepem sytuacja się wyjaśniła, dostałem zwrot kasy, potem powtórzyłem zamówienie i dotarło wciągu trzech dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi