karolb Napisano 11 Marca 2023 Napisano 11 Marca 2023 chciałbm uzupełnić mój licznik (megabudżetowiec meilan m2) o pomiar tętna. Z róznych przyczyn nie chce używać osobnego czujnika dedykowanego chociaż wiem że to będzie najtańsza i najlepsza opcja chciałbym żeby to połaczyć ze smartbandem? od biedy ze smartwatchem o ile będzie dość mały Jest to możliwe? Znacie jakieś takie rozwiązania? Na szybko znalazłem garmin instinct 2s lub vivosmart 5 - niby wg instrukcji mają funkcję transmitowania tętna do innych urządzeń po ant+, ale instrukcja już nie mówi czy da rade z czymś innym sie połączyć niż licznik garmina... spory koszt żeby próbować w ciemno. BTW czy ekosystem Garmina wart jest wydania takiej kasy? nigdy nie korzystałem więc ciężko mi się odnieść albo coś innego wymagania: przesyłąnie po ant+ tętna nieduży rozmiar wibracje i powiadomienia z telefonu im taniej tym lepiej Cytuj
KSikorski Napisano 11 Marca 2023 Napisano 11 Marca 2023 Cytat BTW czy ekosystem Garmina wart jest wydania takiej kasy? Kupiłem zegarek swim 2 za 850zł i licznik edge 530 za 950zł i uważam że warto było. Zegarek z transmisją po ant+ powinien działać z każdym komputerkiem z ant+. Cytuj
wolek Napisano 11 Marca 2023 Napisano 11 Marca 2023 Moja żona z venu wysyłała tętno do licznika meilan, ant+ to ogólnie dostępny standard więc nie powinno być problemu. Cytuj
karolb Napisano 13 Marca 2023 Autor Napisano 13 Marca 2023 ok, spróbuje venu sq da się wyrwać pomiędzy 400-500zł jak mi się spodoba to docelowo wleci instinct 2s - na razie za skąpy jestem żeby w ciemno kupić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi