adrianoz Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 (edytowane) Sprzedaje spodenki kupione na alliepress. Są dla mnie jednak trochę za duże. Cena 70 zł. Link do oryginalnej aukcji: Męskie spodenki rowerowe WOSAWE https://a.aliexpress.com/_EzhNBsj Edytowane 11 Marca 2023 przez adrianoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianoz Napisano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 (edytowane) Edytowane 11 Marca 2023 przez adrianoz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Chyba niepotrzebnie wrzuciłeś link ☺️. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianoz Napisano 11 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Dlaczego? Cena do negocjacji jeszcze u mnie. No a na aukcji można podejrzeć co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2023 No to ja proponuję 25zł z wysyłką w cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi