Dokumosa Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego A wspomniane podróbki g2 kosztują naście pln/szt Cytuj
burz Napisano 25 Lutego Napisano 25 Lutego (edytowane) Chyba oddam te tarcze. Co powiecie na AVID G3CS, są nawet nieco tańsze od Shimano? A może coś innego, do ok. 65 zł/szt. Edytowane 25 Lutego przez burz Cytuj
burz Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca W dniu 25.02.2025 o 17:13, burz napisał: Też się zastanawiam co zrobić z tarczami. Przechodzę z hamulców 200 ma 6100, dokupiłem tarcze SM-RT66, oczywiście made in China i rzecz jasna krawędzie z jednej strony są zaokrąglone. Tymczasem tarcze dotychczasowe, mimo że to jakiś no name, są szlifowane z obu stron, krawędzie mają ostre… (zdjęcie). Zostawić stare, czy jednak założyć nowe? Te RT66 oddałem, a w zamian kupiłem RT76, oczywiście made in China, bo innych w sprzedaży już nie ma. Jakość wykonania (szlifowania) dużo lepsza, a jakość hamowania wyjdzie w trasie. Cytuj
XYZPV Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca Jak już masz takie uprzedzenia do niemarkowych to było sobie kupić Magury storm HC zamiast tego badziewia. 1 Cytuj
burz Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca Jeszcze odnośnie storm HC - czy nie brzęczą i nie piszczą, bo opinie są różne? Cytuj
burz Napisano 14 Marca Napisano 14 Marca 4 godziny temu, burz napisał: Te RT66 oddałem, a w zamian kupiłem RT76, oczywiście made in China, bo innych w sprzedaży już nie ma. Jakość wykonania (szlifowania) dużo lepsza, a jakość hamowania wyjdzie w trasie. Niestety, gdy wyjąłem z pudełka już tak różowo nie było, taka sama wytłoczka jak 66. Na zdjęciu jest włożona po "lewej" stronie i dlatego wygląda dobrze. Cytuj
burz Napisano 18 Marca Napisano 18 Marca W dniu 14.03.2025 o 14:45, XYZPV napisał: było sobie kupić Magury storm HC Zgodnie z zaleceniem Cytuj
XYZPV Napisano 19 Marca Napisano 19 Marca No i elegancko, będzie Pan zadowolony, grube, sztywne, nie to shigunwo. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi