Nial Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) Czołem, Chciałem sobie kupić te oponki i zalać mlekiem, ale czytam mnóstwo opinii, recenzji wideo, zdjęć, że... przepuszczają mleko jakby się "pociły". Czy próbowaliście kombinacji tych opon (konkretnie z mieszanką Black Chili, bo to podobno ich dotyczy problem) z tubeless i mieliście taki problem? Edytowane 9 Marca 2023 przez Nial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Jeśli chodzi o samo założenie i uszczelnienie to nie miałem żadnych problemów. Jednak to prawda, że te opony się "pocą". Chyba nawet zdjęcia na forum wrzucałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leejoonidas Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Bo te opony są cienkie dlatego się pocą, nawet nocą gdy nie jeżdżą. Miałem Conti Trail King, Mountain King, X-King, wszystkie w Black Chilli i wszystkie coś tam puszczały mleko, ale tylko z początku, jak mleko zaschło w środku problem przestał być dokuczliwy. Dlatego do takich opon najlepiej lać Trezado Liquid Sealant, po krótkim czasie mleko zasycha w oponie i ją uszczelnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcesco Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Czy to pocenie nie dotyczy tylko wersji RaceSport? Z tego co kojarzę w wersji ProTection ten problem nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nial Napisano 10 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Z tego co czytam, to właśnie w ProTection. W komentarzach w opiniach w niemieckich sklepach, też się takie wypowiedzi pojawiają. Ok, myślę że się wyleczyłem z tych opon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chopmaz Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Nie wiem jak w innych wersjach, ale ja mam protection i opony się pocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 Mountain King protection i trail king protection apex się nie pociły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alsew Napisano 11 Marca 2023 Udostępnij Napisano 11 Marca 2023 Brat ma CrossKinga Protection 29x2,2 poci się od nowości i nie przestaje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi