Wesoly_Mis Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Cześć Ktoś może polecić jakieś fajne błotniki do Giant Roam 1 ? W sieci całe mnóstwo, ale pytanie czy wszystkie da się zamoncić. Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Polecam SKS Edge AL jeśli zależy Ci na lepszym wyglądzie niż zwykłe błotniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girek Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Ja mam w starszej wersji Roama takie https://www.centrumrowerowe.pl/komplet-blotnikow-rowerowych-sks-stingray-pd23395/?v_Id=145539 Trochę trzeba się pobawić z dopasowaniem długości drutów, wygląd w miarę OK o ile pełne błotniki w crossie mogą wyglądać OK. Natomiast wygoda jest duża. Jeździłem z nimi po dziurach i po błocie i nic się nie tłukło ani nie poodpadało a pełny błotnik z tyłu bardzo fajnie chroni przednią przerzutkę przez zabłoceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi