marchewasbc Napisano 7 Marca 2023 Napisano 7 Marca 2023 witam, zastanawiam się, czy rowery typu dirt są szybkie z powodu braku przerzutek. i czy ctm dirtking 2022 jest dobrym rowerem? Cytuj
Maciek.B Napisano 7 Marca 2023 Napisano 7 Marca 2023 Ja się zastanawiam czy sandały są dobre na zimę z powodu odsłoniętych palców. Cytuj
marchewasbc Napisano 7 Marca 2023 Autor Napisano 7 Marca 2023 39 minut temu, Michal_288 napisał: Co znaczy szybkie w tym wypadku? Miałem na myśli czy nie jest wolny bo z kolegami ciśniemy ile sił w nogach i czy ich dogonię Cytuj
Michal_288 Napisano 8 Marca 2023 Napisano 8 Marca 2023 21 godzin temu, marchewasbc napisał: Miałem na myśli czy nie jest wolny bo z kolegami ciśniemy ile sił w nogach i czy ich dogonię Jak chcesz się ścigać z kolegami to kup kolarzówkę, brak przerzutek na pewno nie uczyni roweru szybszym. Cytuj
KszaK Napisano 11 Maja 2023 Napisano 11 Maja 2023 Sam mam dartmoora two6playera na korbach z BMX i daje rade. To jest tak jak bys jechal na przerzutce 5-6 z tylu, sporo osob mowi, ze dirty sa wolne i i trudno sie jezdzi tak na codzien, ale ja sie z nimi nie zgadzam. Uzywam go juz 4 tydzien i jest wysmienicie, nie mam moze najlepszej kondycji, ale da sie jechac szybko jak i wolno. Wydaje mi sie ze na spokojnie bedziesz mogl jezdzic z kolegami i nie martwic sie o to, ze ich nie dogonisz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi