Aryman40 Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Witam serdecznie. Ostatnio w promocji nabyłem zestaw 24v/36v 250w/350w. Chciałem trochę odświeżyć swój rower. Moje pytanie czy to co podałem w linku Ten zestaw kupiłem będzie pasował do reszty sprzętu czyli silnik 36v 250w i bateria 36v 10.4ah ? Niby powinno działać ale na wyświetlaczu z tyłu jest naklejka 24v pass. No i moje pytanie czy to wszystko razem zadziała ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Nie udzielamy tu porad jak zdelegalizować rower. W zestawie są manetki "gazu". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryman40 Napisano 7 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Ogólnie mieszkam w Holandii a manetki po prostu były w zestawie i nie w głowie mi jest łamanie prawa. pozatym biegie mam w prawej manetce obecnie więc nawet tego nie mam gdzie zamontować. 12 minut temu, Dokumosa napisał: Nie udzielamy tu porad jak zdelegalizować rower. W zestawie są manetki "gazu". Moje pytanie główbie tyczy się tego czy to że sam wyświetlacz ma naklejkę 24v i czy to ma jakiś wpływy na to czy zestaw zadziała czy się spali? Bo jak jest taka możliwość wolę to odrazu odesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 8 Marca 2023 Udostępnij Napisano 8 Marca 2023 Lubię bzdety o legalności kupując taki zestaw musisz być świadom że po wpięciu kontrolera do silnika może się okazać że kontroler nie obsłuży tego bo wtyczka ma inaczej uszeregowane kable, nawet jeśli te same kolory będą w odpowiednich gniazdach wtyczki silnika. Tak może być ale nie musi. kontroler ma podatne maksymalne natężenie prądu jakie "pociągnie", musisz czy stary i nowy pracują w tym samym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryman40 Napisano 18 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 18 Marca 2023 Dzuiała w suie plug&play musiałem tylko zamienić fazy bo ciągnął silnik do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi