Mlleko Napisano 6 Marca 2023 Napisano 6 Marca 2023 (edytowane) Dobry wieczór, Macie jakieś swoje sprawdzone sklepy internetowe z olejami, łańcuchami, smarami itp. gdzie praktycznie ciągle robicie zakupy? Dopiero wchodzę w ten świat smarowideł jako że mój poprzedni ,,góral,, był używany, aby jeździł i nic przy nim kompletnie nie robiłem. Czas to zmienić wraz z nowym rowerem. Jeszcze jestem w trakcie kupowania smarów i olejów, także i jakby ktoś mógł polecić jakieś to byłbym wdzięczny :). Edytowane 6 Marca 2023 przez Mlleko Cytuj
Mihau_ Napisano 6 Marca 2023 Napisano 6 Marca 2023 https://www.forumrowerowe.org/forum/40-sklepy-rowerowe/ 1 Cytuj
CoolBreezeOne Napisano 6 Marca 2023 Napisano 6 Marca 2023 Poniżej masz link do opinii forumowiczów. Przeglądaj sobie i wybieraj te "zielone". W każdym sklepie znajdziesz, to czego szukasz. A jak nie, to klikniesz następny adres 1 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 6 Marca 2023 Mod Team Napisano 6 Marca 2023 35 minut temu, Mlleko napisał: jako że mój poprzedni ,,gural,, Gurala to znam tylko jednego. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi