rychuparys Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Jaki 9 rz. zamiennik do kasety CS-HG80-9 polecacie? Ewentualnie szukać HG80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 CS m770 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 9s to 9s, shimano, sunrace, microshift, sram, wszystko będzie działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Tylko po co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rychuparys Napisano 6 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Kaseta CS-HG 80 zużyła się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Jak chcesz przyoszczędzić to chińskie ztto też daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 @rychuparys przepraszam nie zaczaiłem, że CS-HG 80 są już nie dostępne i zastanawiałem się dlaczego szukasz zamiennika dla Shimano. Z mojego doświadczenia wynika że kasety Shimano mają naprawdę dobrą kulturę pracy i trwałość i nie warto iść w stronę tańszych zamienników. Nie wypowiadam się na temat SRAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) Byle co 9rz będzie działać, byle zębatki były z grubsza tej samej wielkości - tzn jeżeli masz 11-32, to 11-30 do 11-36 pewno podejdzie. Edytowane 7 Marca 2023 przez uzurpator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Ja poleciłem tą kasetę xt bo widzę że kolega miał wcześniej slx. Zakładam że nie przypadkowo i może chce utrzymać jakiś poziom osprzętu. Nie przyszedł i nie spytał o byle jaka kasetę 9rz, wtedy bym odpisał kup byle co byle miało zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uzurpator Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 (edytowane) No bo jak założy alivio to będzie srom, gańba i ostracyzm społeczny. Bo definitywnie nie będzie spadku kultury pracy. Edytowane 7 Marca 2023 przez uzurpator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam55 Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Wcale tak nie powiedziałem. A ironizowanie z kogoś bo chce mieć kasetę xt a nie alivio, chyba nie jest na miejscu. Cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
itr Napisano 7 Marca 2023 Udostępnij Napisano 7 Marca 2023 Xt 9s szału nie ma , ale warto dopłacić jeśli jest aluminiowy bębenek podatny na nacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi