hawkeye Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Sprzedam komplet opon Vittoria Barzo+mezcal, obie TNT, obie 29x2,25 (to nie jest wersja z deca). Zarówno bieżnik jak i cała opona jest w bardzo dobrym stanie (widać jeszcze lamelki na klockach i "włoski"), nie przebita, nie naprawiana. Możliwość wysyłki. 280 PLN łącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawkeye Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 250 (wysyłka gratis) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 16 Marca 2023 Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 Cytat Sprzedam komplet opon Vittoria Barzo+mezcal, obie TNT, obie 29x2,25 (to nie jest wersja z deca). a z wersją z deca było coś nie tak? sorry za spam nie na temat ale ostatnio zastanawiałem sie nad vittoria z deca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawkeye Napisano 17 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 Nic mi nie wiadomo. Jest po prostu inna (normalnie nie ma czarnych tlr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 To ja dodam do siebie. Mam Barzo nie z Deca z szarym bokiem. Mam też Barzo z Deca z czarnym bokiem. W przypadku tej nie z Deca ten szary bok się poci na mleku Stansa. Ten czarny z Deca jest ok i nic się nie poci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawkeye Napisano 17 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 A ja mam szare i bez melka się pompowały na stansie też jeździły i te konkretnie się nie pociły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 17 Marca 2023 Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 @hawkeye bez mleka się pompują to fakt. Mimo to boki wyglądają jakby były mokre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawkeye Napisano 17 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 17 Marca 2023 (edytowane) Może kwestia egzemplarza . Ja za to teraz z cst miałem mega problem. Pomiędzy rantem obręczy a opona to w kilkunastu miejscach leciało zanim się uszczelniła. @Rafał87 jeśli myślałes o komplecie takich opon to rozważ moją ofertę. Za nowe dołożysz grubo ponad 100 zł a te naprawde mają przed sobą jeszcze wiele km Edytowane 17 Marca 2023 przez hawkeye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Października Mod Team Udostępnij Napisano 5 Października Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi