Arczik123 Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 Panowie jeszcze jedna opcja się pojawiła. Wybieram się jutro do sklepów stacjonarnych i przetestuje sobie tego TREKA oraz UNIBIKE, zobaczymy który z nich będzie dla mnie wygodniejszy. Mianowicie zobaczyłem jeszcze ten model, co o nim sądzicie porównując do tych dwóch wyżej wymienionych? https://www.mediaexpert.pl/rowery/rowery-cross/rower-crossowy-indiana-x-cross-5-0-m21-meski-czarno-szaro-brazowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz50 Napisano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2023 @UP nie warto - głównie ze względu na ramę (niewiadoma jakość) 4 godziny temu, chudzinki napisał: Dla mnie, ignoranta geometrycznego 😀, większych różnic w geometrii tych rowerów, patrząc przez pryzmat zastosowania, nie ma. Duże są natomiast w tym co jest przyczepione do główki ramy, ale powinieneś zacząć czytać uważniej, bo w wypowiedzi @MikeSkywalker nie padło nic ani o napisie na ramie ani o oponach... dokładnie... było tylko o geometrii ram wspomnianych rowerów - a geometria to nie wszystko i sama na pewno nie podjeżdża pod górki zresztą sam pisał: W dniu 5.04.2023 o 12:08, MikeSkywalker napisał: Za to Trek wygrywa geometrią, według mnie to rower wygodniejszy - ale to kwestia mocno subiektywna. (...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi