Epsilon8 Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Dzień dobry, Chcę kupić damski rower w cenie do 3.5 tysiąca zł, do jazdy po mieście. Zależy mi na tym, by móc jeździć z wyprostowaną sylwetką. Chciałabym by miał kosz z przodu, był możliwie najlżejszy (jest to dla mnie b. istotne) i bez wspomagania elektrycznego. Nie mam póki co, żadnego upatrzonego modelu. dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Marin Stinson. Świetny, wygodny rower, pozycja wyprostowana, kosz można sobie bez problemu dorzucić. Co do wagi - to trudno o lekki rower miejski, zwłaszcza w takim budżecie. Trzeba by znaleźć ogarnięty sklep i np. tego Marina sobie odciążyć - lekkie koła, opony, korba - powinno się udać sporo urwać, nawet samą zmianą kół. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi