sycyliano Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 (edytowane) Chciałbym kupić dla żony rower na wzrost 163 cm (77 cm wewnętrzna strona nogi). Przeznaczenie: 70% szosa,30% drogi leśne i polne. Najbardziej skłaniam się do Treka Dual Sport 3, który można teraz kupić za 3500 tyś. Myślałem też o UNIBIKECROSSFIRE LDS lub UNIBIKE VIPER LDS, Riverside 920, Lazaro, czy Kands. Zależy mi przede wszystkim, aby był wygodny, najlepiej z amortyzatorem powietrznym i dobrymi hamulcami (70 kg). Nie upieram się przy rowerach crossowych. Chodzi mi pogłowie również, czy nie lepiej pójść w stronę MTB na cieńszych oponach? Niestety nie znam się w ogóle na rowerach dla tego proszę Was o pomoc w wyborze. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 5 Marca 2023 przez sycyliano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 6 Marca 2023 Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 W grudniu też szukaliśmy roweru dla kobiety, miasto i park, las. Prorytet to napęd 1 x , niska rama, szerokie opony, bagażnik i ... Z racji mojego doświadczenia z serwisem Decathlon wybór padł na Riverside. Nie ma nic gorszego jak usłyszeć kłamstwa sprzedawcy, serwisu. Wciskanie ciemnoty że to tak jest, że My to źle robimy, że to z naszej winy. Albo szukanie serwisu daleko od miejsca używania roweru. Żeby nie było ... Trek wspomniany dobrze wygląda i jest godny uwagi. Unibike mają sztyce fajne i mostki. Tylko po co przednia przerzutka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi