kamilodirt Napisano 5 Marca 2023 Napisano 5 Marca 2023 witam chciałbym zmienić ośke (jak złe mówię to mnie poprawcie) z szybko zamykacza na taką, warto? Cytuj
RabbitHood Napisano 5 Marca 2023 Napisano 5 Marca 2023 Co to znaczy warto? Rower będzie jeździł tak samo. Cytuj
kamilodirt Napisano 5 Marca 2023 Autor Napisano 5 Marca 2023 żeby się nie rozleciała jak na koszt około 50zl XD Cytuj
Kettler Napisano 5 Marca 2023 Napisano 5 Marca 2023 Nie rozleci się😁 kolega na to w kilku rowerach Za - masz pewność siły skręcenia i trudniej ukraść same koła😁 Przeciw musisz wozić imbus aby wymienić dętkę. 😕 Cytuj
Mod Team sznib Napisano 5 Marca 2023 Mod Team Napisano 5 Marca 2023 Mam takiego boltona z tyłu i IMO lepsze jak zwykły samozamykacz. Multitoola zawsze mam przy sobie. Cytuj
kamilmozej Napisano 5 Marca 2023 Napisano 5 Marca 2023 A takie zaciski wyglądające tak samo, tyle że z tytanową osią z Ali używa ktoś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi