wolek Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Ktoś miał do czynienia z tymi produktami: https://www.bike-discount.de/en/kind-shock-e-20i-integra-remote-dropper-post https://www.bike-discount.de/en/katana-dropper-internal-seat-post ? Manetka mi nie potrzebna, więc to że jest w komplecie nie jest dla mnie plusem. Potrzebuję 170mm 30.9mm. Dotychczas używałem o mniejszym skoku od Giant, plus taki że są dostępne zestawy serwisowe i wkłady powietrzne, ale przy 170mm raz że same sztyce trudniej dostępne, dwa że droższe od tych powyżej, a trzy wkładów 170mm i tak nie ma gdzie kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp3playerfan Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Hej Sprawdź na ile możesz wpuścić tą sztyce w podsiodłówkę bo ten e20 jest dłuższy, żeby się nie okazało że kupisz sztyce a a nie będziesz mógł ją wystarczająco opuścić w podsiodłówke. Katana jest krótsza ale ma nie za dobre opinie z tego co czytałem. Ceny fajne. Też mam sztyce 150mm i zastanawiam sie nad 170mm. Myślałem nad RAGEi lub o tej na stronie Decathlona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojcio Napisano 4 Marca 2023 Udostępnij Napisano 4 Marca 2023 Córka zrobiła upgrade ze 125mm Gianta na 175mm Kindschocka LEV Si (weszło na styk) i spotkał ją zawód, bo po pierwszej błotnistej wycieczce Kindshock się zatarł, a mój Giant przeżył bez szwanku. Potrzebny był serwis by go rozebrać - nie mamy kompletu narzędzi. Po naprawie jest OK, ale słabo, że tak się stało. Na szczęście to model w pełni serwisowany. Droższy niż e20. Właśnie dziś go na powrót zamontowaliśmy. Jak działa to działa słodko. Między 125 a 175 jest duża różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi