Oleczek Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 (edytowane) Mam pytanie dotyczące ramy dartmoor two6player. Wiem że powszechny rozmiar ramy dirt to S. Mam około 158cm. Zdaję mi się że rama o rozmiarze S jest odpowiednia ale wolę się upewnić. Z góry dziękuje za odpowiedź. Edytowane 1 Marca 2023 przez Oleczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Marca 2023 Udostępnij Napisano 1 Marca 2023 Jest odpowiednia, bierz mniejszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KszaK Napisano 11 Maja 2023 Udostępnij Napisano 11 Maja 2023 Mam 174 i jeżdżę na L, roznica miedzy tymi ramami to ok.3cm wiec nie wielka. Zapewne rośniesz dlatego ja bym wybrał L, trochę stabilniejszy w locie, ale jezeli nie robisz salt ani tailwhipow to nie zrobi to zadnej roznicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi