Dokumosa Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Joness 4,5-30 jest nieporęczny ze wzgledu na długość i jego podziałka zaczyna się na wartości użytecznej gdzie najczęściej klucz się zacina albo pomiar obarczony największą niepewnością. Do kompletu przypadłby się joness 2-10 ale jest tak samo choletnie długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 ehhh no tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 https://allegro.pl/oferta/klucz-dynamometryczny-z-blokada-5-25-nm-1-4-10002123733 nie wygląda , ale działa i precyzja akceptowalna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q_u Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 O czymś takim właśnie pisałem. Dla kogoś kto ma alu rower i raz/dwa razy na rok serwisuje rower w 100% wystarczy. Mam coś podobnego, etui to samo, klucz delikatnie inaczej wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 2 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Klucz zakupiony dziś przyszedł i testowany już został na rowerze. Dałem za niego coś powyżej 200 zł ale wygląda na to że podziałka się zgrywa z tym co ustawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 3 godziny temu, dovectra napisał: https://allegro.pl/oferta/klucz-dynamometryczny-z-blokada-5-25-nm-1-4-10002123733 nie wygląda , ale działa i precyzja akceptowalna To już lepiej zwykłym kluczem kręcić niż polegać na czymś takim. 10x zadziała a za 11-stym nie. Dlatego z tanich tylko wychylne pozbawione jakiegokolwiek mechanizmu - przynajmniej jest 100% pewność sprawności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 2 Marca 2023 Udostępnij Napisano 2 Marca 2023 Zwłaszcza jak ma się dźwignie 30 cm do imbusa 3mm. 🙀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi