adam08 Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Witam Szukam sztycy i kierownicy z karbonu do gravela Kross Esker 7.0 rocznik 2022, rozmiar L, moja waga to ok 90-95kg, wzrost 183 Wymiana z oryginalnych cześć na karbon Budżet ok 2000 - 2500 na obie części Jazda rekreacyjna, dojazdy do pracy ,wycieczki po trasach rowerowych,szutrach, ścieżkach w lesie Wymieniam gdyż wymieniłem na koła karbonowe więc czas na resztę komponentów Proszę o radę. Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego 2023 przez adam08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Wszystko co karbonowe na stronach internetowych pasujących do twojego eskera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Nie bardzo rozumiem, znasz wymiary swojej kierownicy (zakładając, że pasuje) kupujesz taką samą ale z karbonu. Znasz wymiary swojej sztycy, kupujesz taka samą ale z karbonu. Firm jest dużo sprawdzonych, od accentów do PRO czy Richeya. Chyba, że chcesz jakiś zintegrowany kokpit to już inna bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 I po co do jazdy rekreacyjnej kupować karbonowe graty za 30% wartości roweru, to ja nie ogarniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 27 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 A bo to tylko "ścigacze" mogą śmigać na fajnym sprzęcie Poza tym rekreacje jest pojęciem względnym. Moja rekreacja załatwiła już dwóch kumpli chociaż jeżdżę teraz 50% tego co drzewiej. Co do karbonu to Token ma przyzwoite sztyce i kierownicę za cenę, która nie zabija. Sztyce można dostać outletowe, dobre i lekkie tylko z reguły krótkie 300/350 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi