przemasik Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Do sprzedaży nowa, kompletna lampka tylna Knog Bliner Road R70. Rozpakowana tylko do zdjęć. Cały fabryczny komplet. Naprawdę super mocne światło i długie trzymanie. Mam taką osobiście w Gravelu. Mam w sprzedaży również lampkę przednią Blinder Road 400lm. Wtedy za cały zestaw mogę zrobić 210 zł. Cena: 120 + KW Link: https://www.olx.pl/d/oferta/lampka-rowerowa-tylna-knog-blinder-road-r70-gravel-szosa-nowa-CID767-IDT36HG.html Opis producenta: Jedna z najmocniejszych tylnych lampek na rynku, widoczna z odległości do 1000m! Wyposażona w jedna super mocna diodę Cree oraz trzy diody LED, posiada pięć trybów świecenia: stały oraz cztery opcje zmiennego światła. Wykonana z aluminium i wytrzymałego silikonu, ładowana poprzez USB, możliwość montażu na elementach o średnicy 22-32mm. Wbudowany akumulator litowo-polimerowy zapewnia czas pracy od 3,5 do 20h. Pełne ładowanie akumulatora jest trwa około pięc godzin a sam montaż jest wyjątkowo łatwy i prostu oraz nie wymaga jakich narzędzi. Smukły i opływowy kształt pasuje idealnie do rowerów szosowych choć wbrew nazwie nadaje się nie tylko na szosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemasik Napisano 5 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Sprzedane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Marca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi