przemasik Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 Do sprzedaży nowa, kompletna lampka tylna Knog Bliner Road R70. Rozpakowana tylko do zdjęć. Cały fabryczny komplet. Naprawdę super mocne światło i długie trzymanie. Mam taką osobiście w Gravelu. Mam w sprzedaży również lampkę przednią Blinder Road 400lm. Wtedy za cały zestaw mogę zrobić 210 zł. Cena: 120 + KW Link: https://www.olx.pl/d/oferta/lampka-rowerowa-tylna-knog-blinder-road-r70-gravel-szosa-nowa-CID767-IDT36HG.html Opis producenta: Jedna z najmocniejszych tylnych lampek na rynku, widoczna z odległości do 1000m! Wyposażona w jedna super mocna diodę Cree oraz trzy diody LED, posiada pięć trybów świecenia: stały oraz cztery opcje zmiennego światła. Wykonana z aluminium i wytrzymałego silikonu, ładowana poprzez USB, możliwość montażu na elementach o średnicy 22-32mm. Wbudowany akumulator litowo-polimerowy zapewnia czas pracy od 3,5 do 20h. Pełne ładowanie akumulatora jest trwa około pięc godzin a sam montaż jest wyjątkowo łatwy i prostu oraz nie wymaga jakich narzędzi. Smukły i opływowy kształt pasuje idealnie do rowerów szosowych choć wbrew nazwie nadaje się nie tylko na szosę.
Mod Team bogus Napisano 5 Marca 2023 Mod Team Napisano 5 Marca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi