przemasik Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Lampka praktycznie nowa. Raz była na wyprawie krótkiej. Jednak nie jeżdżę po zmroku na rowerze i będzie dla mnie zbędna. Jakość wykonania i strumień światła genialny. Cały fabryczny zestaw: dwie gumki, kabel do ładowania, lampka, pudełko, instrukcja. Mam w sprzedaży również lampkę tylną Blinder Road R70. Wtedy za cały zestaw mogę zrobić 210 zł. Cena: 120 + KW Link: https://www.olx.pl/d/oferta/lampka-rowerowa-przednia-knog-blinder-road-400-lm-akumulator-gravel-CID767-IDTews0.html Opis: Przednia lampka Knoga oferująca strumień światła o mocy 400 lumenów. Wyposażona w dwie mocne diody Cree Led mogące pracować w czterech trybach: obydwie naraz, tylko lewa bądź prawa oraz lewa migająca i prawa ciągła. Czas pracy wynosi od 1 do 8 godzin, zasilana akumulatorem litowo-polimerowym, ładowana przez USB. W zestawie kabel do wygodnego ładowania. Wykonana z bardzo wytrzymałego silikonu oraz aluminium, średnica montażu od 22 do 35 mm. Bardzo prosty system montażu, nie wymaga użycia jakichkolwiek narzędzi. Wbrew nazwie nie tylko na szosę! parametry: moc światła: 400 lumenów wymiary: 53 x 30 x 63 mm waga: 70 gramów czas ładowania: 5 godzin tryby/czas działania: flash: 3 / 8 godz. dual beam: 1 / 2.5 godz. wide beam: 2 / 1.2 godz. narrow beam 1.2 / 2 godz. Edytowane 26 Lutego 2023 przez przemasik Edycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemasik Napisano 27 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Sprzedane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi