przemasik Napisano 26 Lutego 2023 Napisano 26 Lutego 2023 (edytowane) Lampka praktycznie nowa. Raz była na wyprawie krótkiej. Jednak nie jeżdżę po zmroku na rowerze i będzie dla mnie zbędna. Jakość wykonania i strumień światła genialny. Cały fabryczny zestaw: dwie gumki, kabel do ładowania, lampka, pudełko, instrukcja. Mam w sprzedaży również lampkę tylną Blinder Road R70. Wtedy za cały zestaw mogę zrobić 210 zł. Cena: 120 + KW Link: https://www.olx.pl/d/oferta/lampka-rowerowa-przednia-knog-blinder-road-400-lm-akumulator-gravel-CID767-IDTews0.html Opis: Przednia lampka Knoga oferująca strumień światła o mocy 400 lumenów. Wyposażona w dwie mocne diody Cree Led mogące pracować w czterech trybach: obydwie naraz, tylko lewa bądź prawa oraz lewa migająca i prawa ciągła. Czas pracy wynosi od 1 do 8 godzin, zasilana akumulatorem litowo-polimerowym, ładowana przez USB. W zestawie kabel do wygodnego ładowania. Wykonana z bardzo wytrzymałego silikonu oraz aluminium, średnica montażu od 22 do 35 mm. Bardzo prosty system montażu, nie wymaga użycia jakichkolwiek narzędzi. Wbrew nazwie nie tylko na szosę! parametry: moc światła: 400 lumenów wymiary: 53 x 30 x 63 mm waga: 70 gramów czas ładowania: 5 godzin tryby/czas działania: flash: 3 / 8 godz. dual beam: 1 / 2.5 godz. wide beam: 2 / 1.2 godz. narrow beam 1.2 / 2 godz. Edytowane 26 Lutego 2023 przez przemasik Edycja
Mod Team bogus Napisano 27 Lutego 2023 Mod Team Napisano 27 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi