cruze Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Cześć. Po długich przemyśleniach postanowiłem sprzedać swój rower MTB: CUBE ATTENTION model 2020 w rozmiarze: rama:19", koła:29". Pełen osprzęt Shimano Deore oraz korba na systemie Hollowtech. Zakupiony został w dniu 21 maja 2020 roku w BikePark24 - sklep w Częstochowie. Ogólnie sprzęt sporadycznie używany. Rowerem przejechałem łącznie może z 800 km - i na pewno nie więcej a być może i dużo, dużo mniej. Były to trasy głownie asfaltowe, kostka, bardzo rzadko bywałem na drogach leśnych czy szutrowych. Stan na podstawie zdjęć zostawiam Wam do oceny. Dla mnie, powiedzieć o nim że jest w stanie idealnym to kapkę za dużo, a bardzo dobry+ to dużo za mało. Zawsze dbałem o to aby utrzymać go w należytej czystości i sprawności. Przepraszam za takie "piwnicowe" a nie te z pleneru. Na pewno w żaden sposób nie jest "picowany" do sprzedaży. Ktoś kto szuka używanego roweru tej klasy - gwarantuje, że będzie w 100% ZADOWOLONY. SPECYFIKACJA ROWERU: RAMA Aluminium Lite, AMF, Internal Cable Routing, Easy Mount Kickstand Ready WYMIARY Size Split: 29 / 19" WIDELEC RockShox XC 30 TK Coil, 100mm, Remote Lockout UKŁAD HAMULCOWY Shimano BR-MT200, Hydr. Disc Brake (180/160) TYLNA PRZERZUTKA Shimano Deore RD-M6000-DGS, ShadowPlus, 10-Speed PRZEDNIA PRZERZUTKA Shimano Deore FD-M6025-H, Downswing, 31.8mm Clamp MANETKI Shimano Deore SL-M6000, Rapidfire-Plus KORBA Shimano FC-MT500, 36X26T, 175mm KASETA Shimano Deore CS-HG500, 11-42T ŁAŃCUCH Shimano CN-HG54 PRZEDNIA PIASTA Shimano HB-M3050, Centerlock PIASTA TYLNA Shimano FH-M3050, Centerlock OBRĘCZE CUBE SD20, 32H, Disc OPONY Schwalbe Smart Sam, Active, 2.25 KIEROWNICA CUBE Rise Trail Bar, 680mm UCHWYTY CUBE Performance Grip SZTYCE PODSIODŁOWE CUBE Performance Post, 27.2mm ZACISK SZTYCY CUBE Varioclose, 31.8mm SIODEŁKA CUBE Natural Fit Venec Lite ŁOŻYSKA STEROWE CUBE FPH863, Semi-Integrated PEDAŁY CUBE PP MTB WAGA 13,7 kg KOLOR grey´n´green ART. L.P. 303100 Po więcej danych zapraszam na: oficjalną stronę CUBE - bez problemu Państwo znajdziecie googlując nazwę roweru. ZDJĘCIA pod linkiem: https://photos.app.goo.gl/P4jEgcECZBq8ENXh6 CENA : 3199 zł. Chętnie odpowiem na pytania - więc zapraszam do kontaktu. Odbiór tylko osobisty w Częstochowie. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruze Napisano 27 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Ogłoszenie nieaktualne. Proszę Administratora o usunięcie tematu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Lutego 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Lutego 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi