meisadam Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Kupię rower Kona Humuhumunukunukuapuas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 26 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2023 Łatwo nie będzie - te rowery były dostępne w oficjalnej dystrybucji jedynie w śladowych ilościach... Ale jeśli nie upierałbyś się przy Konie, to "klunkry' z podwójną górną rurką pojawiają się także w ofercie innych producentów - poniżej link do całkiem ładnego (i dostępnego w pl) roweru od WTP: https://www.skatepro.com.pl/94-41758.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Zakładając jednak, że znalazłby się jakiś na sprzedaż - jaką cenę chciałbyś zaproponować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meisadam Napisano 5 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Najbardziej mi zależy na wersji kolorystycznej jak poniżej w wersji jak najbliższej oryginałowi. A złoty ze zdjęcia jest Twój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 5 Marca 2023 Udostępnij Napisano 5 Marca 2023 Tak, ten złoty ze zdjęcia jest mój. Ale jeśli dobrze pamiętam to model na 2012, sporo młodszy od tego którego szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELOvelo Napisano 20 Sierpnia Udostępnij Napisano 20 Sierpnia W dniu 5.03.2023 o 07:55, yapabaka napisał: Zakładając jednak, że znalazłby się jakiś na sprzedaż - jaką cenę chciałbyś zaproponować? Hej, masz jeszcze ten rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yapabaka Napisano 21 Sierpnia Udostępnij Napisano 21 Sierpnia Tak, mam - ale nie planuję sprzedaży. Wręcz przeciwnie - poskładałem jeszcze jednego klunkera (Schwinn HeavyDuti) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi