rychuparys Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Po 15 latach padł mi tylny hamulec tarczowy Shimano BR M485. Co polecacie zamontować zamiast niego? Chodzi o komolet: zacisk, przewód i klamka. Zastanawiam się nad BR M6100, nie wiem czy uda się nową klamki upchnąć obok starych manetek? Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Skoro miałeś 485 (chyba 486?) I byl ok to możesz zamontować praktycznie kaźdy poza mt200 który ma tandetną dźwignię. Deore będzie mial dźwignię z innym - bardziej ergonimicznym - kształtem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 br-mt400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rychuparys Napisano 6 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2023 Miałem BR M485, rower jest bodajże z 2006 roku. Zakupiłem komplet hamulców BR MT500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi