wojciechkrs Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 (edytowane) Cześć, kupiłem babci rower Multicycle Noble tylko bez dzwonka. Czy taki dzwonek gdzieś jest do dostania? Jeżeli nie czy znajdę podobny gdzie sprężyna nagina się tylko w jednej płaszczyźnie i nie odkształca się? Do swojego MTB szukam jakiegoś dzwonka mało widocznego czy Dzwonek mechaniczny Prox S01 nada się? Jak z jego wytrzymałością? Edytowane 25 Lutego 2023 przez wojciechkrs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 25 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Panie takich dzwonków w różnych kombinacjach jest z pięcet miliardów rodzajów! Sam mam w mieszczuchu jakiegoś taniego chińczyka i już mi 7 lat służy. Inna sprawa, że praktycznie nigdy z niego nie korzystam bo wolę powiedzieć, że za kimś jadę i zaraz będę wymijał niż dzwonić. To tylko atrapa na "milicjanta". A jak chcesz coś nierzucającego się w oczy to kumpel chwali sobie coś w tym stylu: https://www.aliexpress.com/item/1005004599898352.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechkrs Napisano 25 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2023 Też często mówię "uwaga", ale czasami już mam dosyć i wolałbym lekko zabrzęczeć. Z tego co widzę Lezyne ma takie dzwonki ze sprężynkami, a o innych muszę poczytać. Teraz widzę w jednej recenzji, że jak za mocno się pociągnie sprężynkę w ProX to się obraca i trzeba wstawiać ją z powrotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciechkrs Napisano 28 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2023 Dzwonek, którego szukałem to Widek Paperclip Mini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi