Sledzu247 Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 (edytowane) Mam taki problem że kupiłem sobie koło na piaście hope pro 2 evo 135x12 a ramę mam ns metropolis 2019 i tam mam poziome haki 135x10 i da sie to jakoś wcisnąć jeśli tak to proszę o info Edytowane 23 Lutego 2023 przez Sledzu247 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Masz jakąś oś dołączoną do piasty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sledzu247 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 (edytowane) właśnie nie mam znaczy sie sprzedawca mi powiedział jaką kupić tam za 11,96 chyba i ją kupiłem ale jakby na ramie jest ok ale jak włoze ją do piasty to lata w srodku Edytowane 24 Lutego 2023 przez sznib nie cytujemy posta poprzedzajacego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek.B Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Piasta ma dziurę 12 mm, a w ramie masz haki 10 mm. Jak kupiłeś oś 10 mm to normalne, że będzie latać w piaście. Potrzebujesz osi 12 mm podfrezowanej na 10 mm w miejscu, w którym wchodzi w haki. Nie wiem czy coś takiego istnieje, ale miałem kiedyś tego typu piastę Da Bomb i piłowałem oś z 12 na 10. Nie było profi, ale działało Tylko tam oś była w zestawie z piastą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Potrzebujesz takiej osi https://rowerowy.com/sklep/czesci/piasty/osie-piast/prod/reverse-axle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Albo takiego adaptera na QR: https://rowerowy.com/sklep/czesci/piasty/osie-piast/prod/dartmoor-reel-reel-pro-adapter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Z tym że to Metropolis - rower w którym szybkozamykacz raczej nie utrzyma koła na swoim miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sledzu247 Napisano 23 Lutego 2023 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 Kupie chyba tą reversa dzieki za pomoc wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi