Greg1 Napisano 23 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2023 (edytowane) Witam, sprzedam kurtkę zimową rowerową firmy X-Tract (jest to marka własna belgijsko-holenderskiej sieci sklepów rowerowo-sportowych ITEK) - kurtka nowa, zamówiłem u kolegi z Holandii po tym jak mi żona zniszczyła moją, którą miałem już chyba z 8 lat (wrzuciła ją do suszarki po praniu 🤬). Niestety okazało się, że jest za mała bo na metkach kurtka ma oznaczenie rozmiaru w cyfrach (moja stara miała "8")😎a na stronie w sklepie ma klasyczne L, XL, itp. Zamówiłem XL i okazało się, że to jest rozmiar 6. Generalnie rozmiar ten też jest na mnie dobry ale bardziej obcisły (mam 183 cm wzrostu, 90 kg wagi, 110-112 cm w klatce, ok. 90 cm w pasie), jak na szosę a ja więcej jeżdżę na mtb i na dojazdy do pracy wolę trochę luźniejszą kurtkę, jak poprzednia. Kurtka wykonana z miękkiego czarnego sofshella z meszkiem/misiem wewnątrz, z boku wstawki z żółtego troszkę grubszego softshella, przód, zewnętrzna część rękawów i barki pokryte dodatkowym materiałem nie przepuszczającym wiatru. Dwie kieszenie boczne, jedna z tyłu. Kurtka fajna, wygodna i ciepła, zimą, w temperaturach 0-5°C pod spodem zakładałem tylko koszulkę termoaktywną na długi rękaw i ewentualnie koszulkę rowerową na krótki rękaw na nią. Chcę tylko zwrot kosztów zakupu i przesyłki, tj. 180 zł + koszt wysyłki, paczkomat lub kurier, jak kto woli. Jakby co więcej danych na priv. Widget span Edytowane 23 Lutego 2023 przez Greg1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Listopada Mod Team Udostępnij Napisano 8 Listopada Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi